Филиал в центъра на градаМодерна търговия с хранителни и нехранителни стоки в градския център

С размери като за градския центърПерфектно интегриран

Добре достъпен и винаги тук – нашият градски филиал довежда търговията с хранителни и нехранителни стоки директно в центъра на града и при това пасва перфектно на градската картина. Ние използваме наличните сгради и обекти директно в градския център и интегрираме нашите филиали, като свързваме модерна архитектура и наличната структура на заобикалящата среда.

Акценти на градския филиал Филиалът за градските центрове

С нашата концепция за филиал ние използваме и по-малките площи и сме атрактивен наемател с най-добра кредитоспособност. Като използваме наличните сгради и ги адаптираме архитектурно, ние въвеждаме филиалите на Lidl в силно населени градски центрове, без да променяме градската картина.

Търсене и предлаганеАдаптиран асортимент

С ориентиране към желанията на клиентите в градовете налице е висок дял на пресните продукти и продуктите за бързо приготвяне, както и take-away концепциите.

КомфортПреживяване при пазаруване

И при по-малките площи предимствата на новото поколение филиали, като напр. голям избор на пресни продукти и атрактивно представяне на стоките, остават запазени.

АрхитектураСъществуваща сграда

Филиалите се интегрират в наличните сградни структури и се адаптират архитектурно към наличното застрояване.

Показатели и изискванияКритерии за локации за недвижими имоти

Нашата концепция за филиал в градския център използва наличните сгради и обекти, които се намират директно в градския център. Заедно ние откриваме правилната стратегия за Вашия/ата имот/сграда.

Площи/сгради:
за покупка, за наем или право на строеж.
търговска зала
от 600 м2.
Други критерии:
Трябва да е възможна доставка с камион.

Вашето запитване към насЖелаете повече информация?

С удоволствие ще отговорим на Вашите въпроси относно нашия градски филиал или някоя от другите концепции. Ще се радваме да получим известие от Вас!

Контакт