Нестандартни филиали

За уникални сгради и недвижими имоти

Нестандартни филиали

Мислене извън рамка

Индивидуални решения

Разширяването на нашата мрежа от филиали ни показва, че за нестандартните имоти/концепции са нужни индивидуални решения. Ние не само определяме стандарти, но и мислим в перспектива – с индивидуални концепции за планиране и емоционални архитектурни решения за уникални локации и съществуващи сгради. С нашите концепции ние даваме приноса си за запазването и увеличаването на атрактивността на градовете.

Филиалът за нестандартни сгради

Възможности за интеграция

Ние реагираме индивидуално спрямо всяко едно място – независимо дали става дума за гара, историческа сграда или стадион – ние вписваме нашите филиали в заобикалящата среда и адаптираме сградите към нея, за да им придадем стойност. Ние намираме умни отговори на специфичните завсяко място въпроси и се грижим нашите клиенти както обикновено да имат модерно и приятно изживяване при пазаруването.

  • Архитектура

    Нестандартни филиали

    При исторически сгради или интегриране в необичайни строителни проекти ние подхождаме индивидуално и се вписваме в заобикалящата среда

  • Запазване на стойността

    Нови импулси

    Съхраняването на исторически сгради създава допълнителни стойности за градската картина и същевременно стимулира атрактивността на локациите.

Желаете повече информация?

Вашето запитване към нас

С удоволствие ще отговорим на всички Ваши въпроси за нашите концепции за филиал и ще Ви консултираме при индивидуалните Ви желания. Ще се радваме да получим известие от Вас!