Нестандартни филиалиЗа уникални сгради и недвижими имоти

Индивидуални решенияМислене извън рамка

Разширяването на нашата мрежа от филиали ни показва, че за нестандартните имоти/концепции са нужни индивидуални решения. Ние не само определяме стандарти, но и мислим в перспектива – с индивидуални концепции за планиране и емоционални архитектурни решения за уникални локации и съществуващи сгради. С нашите концепции ние даваме приноса си за запазването и увеличаването на атрактивността на градовете.

Възможности за интеграцияФилиалът за нестандартни сгради

Ние реагираме индивидуално спрямо всяко едно място – независимо дали става дума за гара, историческа сграда или стадион – ние вписваме нашите филиали в заобикалящата среда и адаптираме сградите към нея, за да им придадем стойност. Ние намираме умни отговори на специфичните завсяко място въпроси и се грижим нашите клиенти както обикновено да имат модерно и приятно изживяване при пазаруването.

АрхитектураНестандартни филиали

При исторически сгради или интегриране в необичайни строителни проекти ние подхождаме индивидуално и се вписваме в заобикалящата среда

Запазване на стойносттаНови импулси

Съхраняването на исторически сгради създава допълнителни стойности за градската картина и същевременно стимулира атрактивността на локациите.

Вашето запитване към насЖелаете повече информация?

С удоволствие ще отговорим на всички Ваши въпроси за нашите концепции за филиал и ще Ви консултираме при индивидуалните Ви желания. Ще се радваме да получим известие от Вас!

Контакт