Ритейл паркМного предложения, един адрес

Клиентски магнит с потенциалТърговска локация с бъдеще

Ако няколко атрактивни доставчика са свързани на едно място, се повишава притегателната сила за клиентите – това е голямата сила на ритейл парковете. В тях може да се открие всеобхватно предложение на най-различни асортименти и услуги, достъпът е лесен, пътищата между отделните магазини са къси и има достатъчно паркоместа. Нашите филиали при това са важен гарант за клиентопоток и атрактивност.

Възможности на ритейл паркаСилни концепции

Ритейл парковете съчетават множество обекти и услуги под един покрив и са перфектната опция за повишаване на атрактивността на локацията. Има различни възможности за реализиране на ритейл паркове заедно с Lidl.

За околната средаУстойчива техника

И при ритейл парковете ние залагаме на устойчива техника, като напр. LED осветление и съобразена с екологичните изисквания отоплителна и хладилна техника.

АрхитектураЩедро и светло

Щедра пространствена концепция, модерна архитектура и услуги като клиентски тоалетни осигуряват комфортно прежияване при пазаруването.

Представяне на стокитеКонцепция за храни

Модерно е и представянето на стоките заедно с новите take-away концепции с предложения за пресни печива или кафе to-go във филиалите.

Показатели и изискванияКритерии за локации за недвижими имоти

Като собственик или наемател – Lidl използва оптимално потенциала на ритейл парковете. Заедно ние откриваме правилната стратегия за Вашето локация.

Локации:
за покупка, за наем или право на строеж.
Проекти:
нови проекти или преустройства
Площ на имот:
застроен и незастроен с всякакви размери.
търговска зала
за наемане от 1000 м².
Клиентски паркоместа:
удобен достъп.
Наемател:
атрактивен микс за наематели.

Вашето запитване към насЖелаете повече информация?

С удоволствие ще отговорим на всички Ваши въпроси за нашите ритейл паркове или за някоя от концепциите ни за филиал. Ще се радваме да получим известие от Вас!

Контакт